Nieuws

In december 2019 heeft het KVG Boxtel haar naam gewijzigd in Vrouwengilde Boxtel en daarbij haar katholieke signatuur na vele jaren laten vervallen. Op 10 december zijn bij de notaris de gewijzigde statuten ondertekend. Daarna werd deze gebeurtenis onder het genot van een kopje koffie met taart gevierd.

Daarbij werd Jacques van Wanroij (de ontwerper van ons nieuwe logo)in het zonnetje gezet.

Vrouwengilde Boxtel gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. In onze privacyverklaring (gepubliceerd in de map Vrouwengilde Boxtel) leest u precies welke persoonsgegevens we verwerken en hoe we dat doen.

Tijdens de interessante virtuele wandeling door Boxtel op dinsdag 6 februari gaf Christ van Eekelen de tip om een keer te kijken op de Beeldbank Boxtel waar intussen zo’n 13.500 ansichtkaarten zijn opgeslagen. Ga eens kijken en wordt aangenaam verrast. Klik  hier

Kon u niet deelnemen aan de architectuurwandeling in het Paleiskwartier of wilt u deze wandeling in uw eigen tempo lopen,  dan kunt u de uitgezette route hier downloaden.

Als bestuur willen wij heel graag onze zieke leden een kaartje sturen. Natuurlijk zijn wij daarbij afhankelijk van u. Dus mocht u iemand weten die langdurig ziek is, dan horen wij dat heel graag van u.